Om oss

BNP Paribas Cardif er forsikringsdelen til det internasjonale bankkonsernet BNP Paribas, en av Europas ledende aktører innen bank- og finanstjenester.

BNP Paribas Cardif Norge

BNP Paribas Cardif i Norge leverer forsikring gjennom samarbeidspartnere. Vår hovedvirksomhet er låne- og betalingsforsikring.

BNP Paribas Cardif Sverige ble grunnlagt i 2000 og opprettet i 2007 et nordisk konsern med to svenske forsikringsselskaper, og filialer i Norge og Danmark. Vi forsikrer ca. en halv million kunder og samarbeider med over 20 partnere, deriblant flere av de ledende bankene.

Vårt mål som forsikringsleverandør er å bidra til at våre partnere kan tilby forsikringsprodukter som skaper økonomisk trygghet og merverdi for deres kunder.