Partner

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester. Sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi med produktutvikling, markedsstøtte og analyse slik at kunder skal få rett produkt til rett tid og skape gode kundeopplevelser.

VI HJELPER MED BETALINGSFORSIKRING TIL DERES KUNDER

Vi er størst på lånebeskyttelse i Norden. La oss ta vare på kundene dine når de trenger det som mest. Tilby betalingsforsikring gjennom oss.

 

Vårt løfte til våre partnere:

  • Vi utvikler skreddersydde løsninger for dere.
  • Gjennom oss kan du tilby trygghet til kunder når de tar opp lån eller kreditt
  • Vi har verktøy som muliggjør en helt digital kundereise
  • Våre coacher og digitale opplæringsplattformer støtter deg med kunnskapen du trenger.
     

Et bærekraftig partnerskap

BNP Paribas Cardif er et teknologidrevet selskap med mange års erfaring innen bankassuranse. Vi jobber tett med våre partnere og jobber med en fleksibel tilnærming for å kunne finne løsninger på vanlige forretningsutfordringer. Vi jobber proaktivt med å utvikle nye produkter og tjenester ved å overvåke trender og endringer i markedet. Som samarbeidspartner vil vi selvfølgelig dele vår trendundersøkelser med dere.

 

Vi forstår dine kunders behov

Vi vet hvor avgjørende en betalingsforsikring kan være når en kunde blir arbeidsledig eller syk. Derfor vet vi også at god betalingsforsikring styrker tilbudet ditt når kunden ønsker å ta opp lån eller kreditt. På sikt øker det kundetilfredsheten og skaper kundelojalitet. Å velge forsikring er ikke nødvendigvis knyttet til risikooppfatning, men snarere til visjonen hver person har om sin fremtid. Av den grunn kartlegger vi kundenes behov og prøver å forstå i detalj hvorfor og hvordan man velger å kjøpe et forsikringsprodukt.

Vi bruker denne kundeinnsikten til å segmentere kundegrupper og identifisere målrettede løsninger og budskap. Sammen kan vi matche denne innsikten med din kundebase.
 

Kundetilfredshet er nøkkelen

Vi setter kundene i fokus gjennom hele kundereisen: fra hvordan vi utvikler produktene, til prosessen med å søke forsikring og behandling av skader. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og måler kundetilfredshet under hele reisen.


Vil du vite mer om hvordan vi kan støtte deg?

Kontakt oss på +4790612161 så forteller vi mer om hva vi kan tilby.

KONTAKT OSS

Vi vil gjerne møte din organisasjon for å se hvordan vi kan utvikle den beste løsningen for akkurat din virksomhet.

Ring oss så forteller vi deg mer.

Tlf.: 90 61 21 61