Karriere

Ønsker du en trygg arbeidsgiver med engasjerte medarbeidere som har kunden i fokus? Vi er den arbeidsgiveren.

Dette tilbyr vi våre medarbeidere

Tenk deg en organisasjon som er passe liten til å utvikles, men er stor nok til å håndtere forandringene. Det er BNP Paribas Cardif Norden.

Hos oss blir du del av en spennende ekspansiv fase i et internasjonalt selskap, i et flerkulturelt miljø. Vår ledestjerne er vår profesjonalitet, vi er eksperter, engasjerte, innovative og vi tar ansvar. Her får du muligheten til å påvirke med din erfaring og kompetanse, og jobbe sammen med fantastiske kollegaer.

Sammen med ca. 130 medarbeidere i Sverige, Norge og Danmark utvikler og tilbyr vi betalingsforsikring i det nordiske markedet gjennom banker og finansselskaper. Forretningsutvikling preger alt vi gjør, og vi oppmuntrer hele tiden til nytenkning. Høres det bra ut? Da håper vi at du søker jobb hos oss.

 

Som ansatt får du


Karriereutvikling
Hos BNP Paribas Cardif jobber vi for mobilitet i organisasjonen. Her har du kan du få nye erfaringer både globalt og lokalt i Norden.


Utdanning
Som medarbeider påvirker du din egen kompetanseutvikling, og du utarbeider en personlig utviklingsplan sammen med lederen din.


En sunn virksomhetskultur
Det er viktig for oss at du som medarbeider finner en god balanse mellom jobb og fritid. Vi tilbyr blant annet opplæring i din betalte arbeidstid og mulighet til å jobbe hjemmefra. Du skal trives hos oss!


I tillegg tilbyr vi medarbeiderne våre treningsbidrag, sosiale aktiviteter og arrangementer.