Droppe til innhold

Om oss

BNP Paribas Cardif er forsikringsdelen til det internasjonale bankkonsernet BNP Paribas, en av Europas ledende aktører innen bank- og finanstjenester.

BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif er et globalt selskap som har spesialisert seg på personforsikringer.

100 millioner mennesker har en viktig ting felles; de er alle forsikret i BNP Paribas Cardif. I 1973 etablerte det franske bankkonsernet BNP Paribas forsikringsselskapet BNP Paribas Cardif.  BNP Paribas Cardif har blitt en global spesialist innen personforsikringer og er representert i 33 land i Europa, Afrika, Asia og Latin-Amerika.

En innovativ forsikringsmodell
BNP Paribas Cardif sin suksess er forankret i en innovativ forretningsmodell, hvor vi samarbeider tett med våre partnere og utvikler produktløsninger og service tilpasset den enkelte partners marked. Vi samarbeider med et stort nettverk av partnere som er banker, finansselskaper, forsikringsselskaper, bilindustri, detaljvarehandel, telekomselskaper, etc.
Vår forretningsmodell og verdiskapning baserer seg på gjensidig tillit med våre partnere. På denne måten kan vi utvikle innovative og relevante forsikringsprodukter tilpasset sluttkundens behov.

Spesialister på låne- og betalingsforsikring
BNP Paribas Cardif er spesialister på låne- og betalingsforsikring. Selskapet har ca. 8000 ansatte og 100 millioner forsikrede.
Forsikringsløsninger som betalingsforsikring som trygger lån ved uforutsette hendelser, inntektssikring ved sykdom eller arbeidsledighet, levestandard- og livsforsikringer er alle eksempler på relevante og etterspurte personforsikringsprodukter.

BNP Paribas Cardif globalt

  • 10 000 ansatte
  • 100 millioner forsikringstakere
  • 500 samarbeidspartnere
  • Opererer i 35 land